Save the date: zaterdag 16 december Rekenen en Tekenen met Rijne Energie

Save the date: zaterdag 16 december Rekenen en Tekenen met Rijne Energie

Wat? Rekenen en tekenen met Rijne Energie!
Heb jij ook een mening over Rijnenburg? Daar wil de gemeente Utrecht grootschalige energie gaan opwekken met zon en wind. Hoeveel dan en hoe dan? De gemeente Utrecht organiseert daarvoor werkateliers en werkbijeenkomsten voor het ontwerpproces. Aan dat traject doen wij als bewonerscollectief Rijne Energie ook mee. Ter voorbereiding daarop nodigt Rijne Energie de leden van Energie-U, Uwind en De Windvogel uit om mee te denken over haar inbreng bij de gemeente.

Hoe? Dat doen we met de kaart op tafel zodat we inzicht krijgen in de mogelijkheden. Die gebruiken wij als input voor het bewonerstraject van de gemeente. Iedereen die mee wil denken over de inrichting van energielandschap Rijnenburg is van harte welkom! Weet je nog mensen die mogelijk ook interesse zouden hebben stuur de oproep gerust door.

Voor wie? Leden en sympathisanten van Rijne Energie, De Windvogel, Energie-U, Uwind, en andere geïnteresseerden.

Praktisch? Het programma van zaterdagmiddag 16 december volgt spoedig, de locatie is bij stadion Galgenwaard, van 13:00 tot 15:00 uur met afsluitend een pré-kerstborrel.

 

Aanmelden

Ik ben lid bij:

 

basis-poster zonwind A1klein

 

About Inge