Lid worden

Inwoners uit de omgeving van Rijnenburg en Reijerscop kunnen nu officieel lid worden van Rijne Energie
voor 10 euro per jaar. Dat kan door onderstaand formulier in te vullen.

Wil je alleen de nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan hier in.

Wie kan er lid wordenBegrenzingGebiedRijneEnergie_30aug2018
Iedereen in Rijnenburg en Reijerscop en in de omgeving kan lid worden. Op de kaart is de begrenzing van het lidmaatschapsgebied te zien. We hebben een ruime cirkel om Rijnenburg en Reijerscop getrokken.

Om lid te worden vul dit formulier in
Door je in te schrijven machtig je Rijne Energie om je contributie (€10 voor 2018) te incasseren. Na inschrijving ontvang je daarvan bevestiging met de mogelijkheid je inschrijving te annuleren. Dan incasseren we je contributie niet. Het lidmaatschap loopt ieder jaar van 1 januari tot 31 december, en wordt automatisch verlengd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is Rijne Energie
Het bewonerscollectief is een coöperatie geworden. In een coöperatie zijn de leden samen eigenaar en zij kunnen investeren in het toekomstige energiepark. Via de Algemene Ledenvergadering stemmen zij samen over belangrijke beslissingen zoals de projecten die in de omgeving worden opgepakt en de rente voor de investerende leden. De coöperatie heeft als doel energie op te wekken voor en door Rijnenburg, Reijerscop en omgeving. De opbrengsten komen ten goede aan projecten in het gebied. Daarnaast zullen leden een rendement krijgen op hun investering. Zo geven we het gebied, behalve duurzame energie, ook mooie projecten. Word daarom lid en krijg zeggenschap over het energiepark.