Rijne Energie is de energie coöperatie die door en voor Utrechters en omgeving grootschalig duurzame energie wil opwekken in de polders Rijnenburg en Reijerscop. 

Maar de duurzaamste energie is de energie die we niet gebruiken!  

Daarom hebben we deze bespaaractie opgezet. Want wie energie wil besparen of opwekken wil dat wel bij een betrouwbare partij en tegen een aantrekkelijke prijs doen.

We maken het graag makkelijk: hieronder vind je een aantal aanbieders van duurzame producten waarvan wij zeker weten dat je er profijt van zult hebben! De kortingscode voor deze actie is : de naam van onze energiecoöperatie gevolgd door het jaartal (in cijfers) waarin we leven!

Doe je ook mee?  Samen kunnen we het maken!

ENERGIE BESPAREN

Heerlijk douchen

Bij het opstaan al energie en geld besparen zonder dat je het door hebt?  

Dat kan met de super waterzuininge maar zeer comfortabele douchekop van Niebla.  Een gezin met twee kinderen bespaart met deze douchekop net zo veel energie als acht zonnepanelen opwekken!  Op de website zie je hoe snel jij deze ‘no brainer’ kunt terugverdienen! Met onze kortingscode, krijg je nog eens 10 extra korting!

0
korting!

Led up your home!

Wist je dat LED verlichting 90% minder elektriciteit gebruikt dan een gloeilamp en 85% minder dan een halogeenlamp? Xtra warm led is gespecialiseerd in Led verlichting en heeft een breed assortiment. Maar welke moet je kiezen ?  Dit zijn de meest verkochte modellen:  E14 , E27 en de GU10 .  Wat LED je?

0 %
korting!

Speed up the heat!

SpeedComfort radiatorventilatoren zijn de turbo voor je radiator of convector! Ze zorgen er voor dat je huis sneller warm en comfortabel wordt. Ze helpen je tot wel 30% te besparen op je stookkosten! SpeedComfort is “Het Groenste Idee van Nederland”.

Dus de turbo erop en bestel je SpeedComforts met 15% korting!

0 %
korting!

Vloerisolatie geeft je warmte!

Nooit meer een koude vloer én een lagere energierekening? Dat kan met het innovatieve vloer isolatie systeem van Tonzon.  Ideaal voor oudere (voor 2000) woningen.

Een erkend installateur rekent uw voordeel zo voor en installeert het in een dag. Daarna heeft u er jaren plezier van en een comfortabeler huis. Met deze actie ontvangt u sowieso 50 korting.  Doe je het samen met je buren dan wordt dat nog meer!

0
korting!

ZELF ENERGIE OPWEKKEN

Heb je een dak? Leg er dan zonnepanelen op!  Een dak dat gericht is op Oost, West of beste het Zuiden is vaak geschikt.  Natuurlijk is een dak zonder obstakels het meest ideaal.  Zonnepanelen verdien je afhankelijk van de situatie tussen 6 en 9 jaar terug. De salderingsregeling (waarbij je teruggeleverde energie verrekend wordt met je gebruikte energie) is nog tot 2023 gegarandeerd.   

Wist je dat je tegenwoordig niet eens meer zelf hoeft te investeren in zonnepanelen? Met huurzonnepanelen bespaar je vanaf dag één op je energierekening zonder dat je hoeft te investeren!  Gewoon doen dus!

Zonnepanelen zonder zorgen? Sungevity geeft je direct inzicht en 25 jaar opbrengst-garantie!   Je bent een pannekoek als je je dak niet laat renderen!

Alleen al in Leidsche Rijn gingen meer dan 250 daken je voor en daarom krijg je via deze actie € 250 korting op een installatie! 

0
korting!

Waar Sungevity uitblinkt in rechttoerechtaan daken, is Zonnig030 de partij die graag de uitdaging aangaat bij de wat complexere daken. Een dakkapel, leistenen: voor Zonnig030 is niks te veel om ook jou dak energie te laten leveren!

Heb jij een goed dak, maar kun of wil je niet in zonnepanelen investeren? Dan zijn de huurpanelen van Solease iets voor jou! Via Solease huur je zorgeloos zonnepanelen en kun je vanaf dag één besparen op je energierekening.

Wil je weten wat jouw dak je oplevert? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte inclusief dakcheck aan en ontvang de eerste maand gratis huur!

ENERGIE ADVIES

Wil je een toekomstvaste woning en/of een integraal energie-advies? Neem contact op met een energie-adviseur voor een energie-scan!

We hebben er twee voor je geselecteerd:  de Woondokter is een nieuw bedrijf waarvan de oprichters jaren ervaring hebben door hun eigen huis te verduurzamen. Ze bieden hun Woonplan advies nu aan met 10% korting.  Bel ze voor een adviesgesprek en een afspraak te maken op 030-8883000

Daarnaast zijn er natuurlijk de Energie ambassadeurs van Energie-U. Dit zijn ruim 100 vrijwilligers die zelf al van alles aan hun huis hebben gedaan, om deze duurzamer te maken: isolatie, warmtepompen, zonnepanelen, zonneboilers, etc. Ze hebben cursussen gevolgd en willen graag andere Utrechters helpen met het verduurzamen van hun woning. Helemaal gratis en voor niets! Check de website voor alle informatie! 

DOE JE MEE?

En natuurlijk kun je ook lid worden van Rijne Energie.  Voor slechts € 10 per jaar word je lid en kun je meedenken en meedoen. Daarnaast ben je een van de eersten die op termijn in het park kan investeren en/of de energie ervan kan afnemen!