Excursie windpark: Maandag 16 mei. 19:00u vertrek bij Azetot. Registeren hieronder

In mei organiseert Rijne Energie inloopavonden en een excursie naar een windpark. 

Op woensdag 11 en donderdag 12 mei organiseert Rijne Energie inloopavonden om iedereen te informeren over de laatste ontwikkelingen van het energielandschap. 

Tijdens de inloopavonden, die van 19:30 tot 21:30 plaatsvinden, kunt u vragen stellen over waar de vier beoogde windmolens en zonneweiden komen, wat de uitkomsten van de milieuonderzoeken tot nu toe zijn en wat dit voor u betekent.

Op woensdag 11 mei 19:30-21:30, bent u welkom in De Schalm: Oranjelaan 10 in De Meern. Opgeven tot uiterlijk maandag 9 mei 17:00.

Op donderdag 12 mei 19:30-21:30, bent u welkom in De Partner: Nedereindseweg 401a, in Nieuwegein Batau. Opgeven tot uiterlijk dinsdag 10 mei 17:00. 

Kies bij de inschrijving ook voor de tijd dat u binnen wilt komen zodat we zeker weten dat er genoeg ruimte is in de zaal. 

Digitale ‘inloop’-sessie of persoonlijk gesprek

Kunt u niet op 11 of 12 mei naar de inloopavond komen? Geef u dan op voor de digitale bewonersavond op donderdag 19 mei 19:30-21:30. U ontvangt de link voor de digitale sessie een paar dagen van te voren.

Natuurlijk kunt U er ook voor kiezen dat iemand contact met u opneemt om een persoonlijk gesprek te plannen via telefoon, beeldbellen of bij u thuis. 

Excursie Windpark Deil

Wilt u weten hoe het voelt om vlak bij een bestaand windpark te staan? Op maandagvond 16 mei gaan we dat ervaren met een excursie naar Windpark Deil. Er zijn nog enkele plekken: Inschrijven hieronder!

Vereist velden zijn verplicht om in te vullen. Door het gebruik van dit formulier geeft u ons toestemming om uw gegevens te gebruiken voor de voorbereiding van en terugkoppeling over de bewonersavonden. In lijn met de AVG verwijderen we daarna uw gegevens, tenzij u onderaan dit formulier toestemming geeft u de nieuwsbrief van Rijne Energie voor leden of niet-leden toe te sturen.

Aanmeldformulier
Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Voor welke informatiebijeenkomst wilt u zich aanmelden:
Tijdstippen zijn waarop u verwacht binnen te lopen.
Over welke onderwerpen wilt u ons vragen stellen?
(meerdere antwoorden mogelijk)
Ik geef mij op voor de excursie naar Windpark Deil (langs de A15 bij knooppunt Deil) op maandag 16 mei 19:30-21:00
Hoe hebt u van de informatieavonden/excursie gehoord?
(meerdere antwoorden mogelijk)
U kunt ons ook een mail sturen: info@rijne-energie.nl

Wilt u zich aanmelden voor een nieuwsbrief om zo de ontwikkelingen te volgen?

Hier kunt u zich registeren voor de nieuwsbrief van Rijne Energie.

En hier kunt u lid worden van Rijne Energie, één van de initiatiefnemers van het energielandschap, en zo de leden-nieuwsbrief ontvangen.