🌍🃏 CLIMATE FRESK IN MAXIMUS 🃏🌍

🌟 Een avond van klimaatbewustzijn, kaarten, en nieuwe relaties! 🌟

Heb je de drang om de klimaatverandering aan te pakken, maar ontbreekt het je aan tijd om een klimaatwetenschapper te worden? Of ben je simpelweg op zoek naar een ontspannen avond kaarten in de kroeg?

⚡ Rijne Energie nodigt je uit voor een unieke avond vol klimaatbewustzijn en plezier. We spelen dan de Climate Fresk, de creatieve interactive workshop die impact maakt.

Op donderdag 29 februari om 19:00 uur opent Brouwerij Maximus haar deuren voor leden én introducees. 

Verwacht een avond waar je niet alleen de fundamenten van klimaatwetenschap begrijpt, maar ook ontdekt welke stappen je direct zelf kunt ondernemen. En dat alles tijdens een gezellig potje kaarten in de kroeg!

Wat staat je te wachten?

🔍 Begrijp de basisprincipes van klimaatwetenschap zonder 3675 pagina’s door te spitten.
🌱 Ontdek concrete acties die je kunt ondernemen om bij te dragen aan een duurzamere wereld.
🃏 Speel niet alleen kaarten, maar leg ook nieuwe relaties die je helpen klimaatacties samen uit te voeren.

Waarom zou je jezelf verliezen in eindeloze rapporten als je, onder het genot van een drankje, je klimaatkennis kunt vergroten en samen met anderen een positieve impact kunt maken?

Donderdag 29 februari
Inloop 19.00 - Start 19:30 - Einde ± 22:30
Locatie: stadsbrouwerij Maximus
Maximaal 28 deelnemers. Op = op

Wat is de Climate Fresk?

Wetenschappelijk

De feiten in de Climate Fresk zijn afkomstig uit de meest gerespecteerde wetenschappelijke publicaties: de IPCC rapporten. Dit zijn dezelfde rapporten die de wereldwijde politieke en economische besluitvorming op het hoogste niveau informeren.

Climate Fresk is neutraal en objectief en presenteert alleen vastgestelde wetenschappelijke feiten.

Toegankelijk

Door de collectieve intelligentie van de groep te activeren, stellen de Climate Fresk workshops de deelnemers in staat om zich de materie eigen te maken. 

Bij de Klimaatkaarten-methodologie presenteert geen expert informatie aan de groep; in plaats daarvan moeten alle deelnemers een actieve rol spelen bij het opbouwen van de kaart en participatieve leerlingen worden.

Terwijl de deelnemers de oorzaken en gevolgen van klimaatverandering met elkaar in verband brengen, zijn ze in staat een stap terug te doen en de systemische aard van de uitdagingen te begrijpen.

Effectief

Door een gedeeld begrip van de mechanismen die aan het werk zijn, stelt Climate Fresk zowel individuen als organisaties in staat om een open en positief gesprek te voeren over klimaatoplossingen.

Deelnemers verlaten de workshop omdat ze een sterke band met elkaar hebben opgebouwd en goed zijn toegerust om de klimaatacties die ze hebben geïdentificeerd uit te voeren.

Climate Fresk is bedacht in Frankrijk. Alle informatie en achtergronden zijn te vinden op de internationale website www.climatefresk.org