We gaan een overtuigend plan maken!

*** UPDATE:  HET PLAN IS INGEDIEND!!! ***

BEDANKT DONATEURS VOOR DEZE MOOIE EERSTE STAP!

Om de gemeente te overtuigen, om bewoners te betrekken, om te laten zien dat het kan! 

De komende 3 maanden gaan we een plan maken om dit op 1 november bij de gemeente in te dienen. We gebruiken hiervoor de kennis die we in huis hebben, zowel van onze leden als van onze partners de Windvogel, Energie U, Eneco en BHM-solar. Daarnaast betrekken we vrijwilligers en zullen bewoners van de polder meedenken in het ontwerpproces. 

Om dit plan goed en professioneel op te zetten is geld nodig: tussen de € 25.000 en € 30.000. Deze ‘out of pocket’ kosten maken we voor oa de volgende zaken: 

  • Specialistische kennis voor het maken van het ontwerp, zoals een landschapsarchitect (mocht je goede uit Utrecht kennen, laat het ons weten!)
  • Professionele communicatie : zaalhuur voor participatiebijeenkomsten, ontwikkelen van kaarten en werkmateriaal en waarschijnlijk zullen we een grote informatiebijeenkomst organiseren om de wijdere omgeving te betrekken.
  • Tot slot zullen we met verbeeldingartist impressions en eventueel een informatie-video moeten laten zien hoe mooi de plannen kunnen worden.

Rijne Energie en Energie U zullen hieraan elk
± € 5.000 bijdragen.

Rijne Energie & Energie U?
Dat zijn wij!

Voortgang

8250

Je bijdrage wordt gezien als gift.  Als ons plan geselecteerd wordt door de gemeente, dan gaan we door naar de volgende fase waarin we de plannen verder gaan concretiseren en vergunningen en bestemmingsplanwijziging in gang zullen zetten.

De donatie die je nu doet geeft je het recht om als eerste te investeren in het energiepark waarbij je huidige donatie wordt omgezet in deel van de investering straks.  Maar let op: als ons plan niet geselecteerd wordt, zal je je donatie kwijt zijn. 

Dus wacht niet langer en besteed een deel van je vakantiegeld om veel duurzame energie voor Utrecht en omgeving mogelijk te maken!

*** STARTKAPITAAL GEHAALD – ACTIE AFGEROND ***