Na Mansholt, Koning van het Grasland en GAS bouwt Toneelgroep Jan Vos met WIND verder aan een reeks aansprekende, actuele voorstellingen. Deze keer staat de energietransitie centraal.
In de komedie van schrijver Tjeerd Bisschoff loopt de spanning op in de kleine fictieve gemeente Burgerveen door de komst van windmolens. Oude tegenstellingen worden opgerakeld, nieuwe tegenstellingen worden dankbaar uitgebuit.

Evenwichtig beeld maatschappelijke problemen
Het publiek leerde Toneelgroep Jan Vos in eerdere voorstellingen waarderen vanwege de genuanceerde kijk op grote problemen, met een gezonde dosis humor. Niet alles en iedereen is zomaar goed of juist intens slecht. Ook bij WIND worden uiteenlopende belangen begripvol belicht door sterke acteurs. En er valt zeker het nodige te lachen. Bovendien vindt de voorstelling plaats op een bijzondere locatie in Utrecht: bij Boer Peter aan de Thematerweg 6 in Haarzuilens.

Word BuurtBaas & win vrijkaarten voor WIND
Rijne Energie heeft 10 vrijkaarten bemachtigd voor de try-outs op 17 en 18 juni. Daarmee willen we actieve ledenwervers graag belonen. Meld je vóór 5 juni aan als Buurtbaas en win vrijkaarten! De eerste vijf buurtbazen die zich aanmelden, winnen twee vrijkaarten voor de try-outs op 17 of 18 juni.

Korting voor leden Rijne Energie

De makers van WIND dragen energiecoöperaties een warm hart toe. Daarom krijgen leden van Rijne Energie korting op de voorstellingen op 17 en 18 juni. Er geldt geen maximum aantal, dus we kunnen allemaal profiteren.
Als je voor een van beide dagen kaartjes bestelt, zie je onder de prijzen de knop “Gebruik actiecode” staan. Als je daarop klikt, kun je kiezen voor de actieprijs á €15,-. De code is 2023WIND. Bestel nu!

Categorieën Geen categorie