Na een druk bezochte fysieke informatiebijeenkomst op 7 juni, organiseerde de gemeente Utrecht op 12 juni een online informatieavond. Heb je beide informatiebijeenkomsten gemist? Geen probleem, je kunt hier de sessie in zijn geheel terugkijken.

Tijdens het webinar konden de aanwezigen vragen stellen over het plan voor de vier windmolens. Waar komen ze te staan? Hoe zit het met geluid en slagschaduw? Hoe verhoudt het geluid zich tot de snelwegen A2 en A12?

De vragen werden beantwoord door deskundigen van de gemeente Utrecht, adviesbureau Bosch & van Rijn, Rijne Energie en Eneco.

Geen tijd om terug te kijken?
We hebben ook een speciale veelgestelde vragen-pagina over de vergunninverlening. Hier vind je misschien ook het antwoord dat je zoekt.

Meeprofiteren en meebeslissen over de plannen
Woon je in (de omgeving van) Utrecht en wil je ook een bijdrage leveren aan het verduurzamen van de energievoorziening in onze regio? Dat kan heel eenvoudig: word ook lid van energiecoöperatie Rijne Energie. Samen gaan we de turbines langs de snelweg realiseren. 

Categorieën Geen categorie