Op woensdag 15 december en dinsdag 11 januari organiseren de gemeente Utrecht en de initiatiefnemers van het energielandschap Rijnenburg en Reijerscop een informatieavond, om met alle geïnteresseerden en belanghebbenden in gesprek te gaan over de Notitie Reikwijdte en Detailniveau.  

Hierin is beschreven wat we gaan onderzoeken voor de milieueffectrapportage: een belangrijke stap in de realisatie van het energielandschap. Het document vind u hier.

U kunt uw interesse voor de informatieavond in januari hieronder kenbaar maken. Op deze avond lichten we toe welke onderzoeken we willen uitvoeren, kunt u vragen stellen en hierover met ons in gesprek.

Door het gebruik van dit formulier geeft u ons toestemming om uw gegevens te gebruiken voor de voorbereiding van en terugkoppeling over de bewonersavonden. In lijn met de AVG verwijderen we daarna uw gegevens, tenzij u onderaan dit formulier toestemming geeft u de nieuwsbrief van Rijne Energie voor leden of niet-leden toe te sturen.

Wilt u zich aanmelden voor een nieuwsbrief om zo de ontwikkelingen te volgen?

Hier kunt u zich registeren voor de nieuwsbrief van de gemeente Utrecht.

Hier kunt u zich registeren voor de nieuwsbrief van Rijne Energie.

En hier kunt u lid worden van Rijne Energie, één van de initiatiefnemers van het energielandschap, en zo de leden-nieuwsbrief ontvangen.