Op dinsdag 10 november organiseerden we een online informatie sessie voor geïnteresseerden en belanghebbenden.

Tijdens een korte presentatie hebben we het plan dat we recent hebben ingediend (100 pagina’s…) toegelicht. Daarna was er voldoende tijd om de verschillende vragen van de deelnemers te beantwoorden.

De gebruikte presentatie en het verslag met daarin de gestelde vragen en antwoorden zijn te vinden via Info/Documenten, of gewoon via deze link. We hebben het plan ook samengevat in op 1 pagina, deze “fact sheet” vind je hier.

We zijn blij met de interesse en de betrokkenheid van de omwonenden. Als ons plan geselecteerd wordt, zullen we nog diverse informatie en participatie avonden gaan organiseren. We hopen dat we dan weer fysiek kunnen samenkomen op een corona-proof locatie om meer interactie en dialoog te kunnen hebben.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben: stuur ons een email (info@rijne-energie.nl) en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Categorieën Nieuws