Wilfried van Sark

“Het is fantastisch om te zien dat zoveel enthousiaste burgers proberen Rijne Energie te bouwen, van de grond af op, en zo helpen om Utrecht haar duurzame ambities te halen.”

Sofie van den Enk

“Dit is volgens mij precies waar de energietransitie over gaat: samen zo goed mogelijk kansen benutten om de ruimte in te vullen met groene initiatieven. Klimaatverandering is te urgent om te blijven hangen in bezwaren of te wachten op beleid. Iedereen moet gewoon doen wat ‘ie kan.”

Saskia Kluit

“De klimaatverandering gaat al schrikbarend snel: gelukkig kan mijn generatie nog een boel doen om het beter te maken voor onze kinderen en de generaties die na hun komen. Bijvoorbeeld door windenergie en zonne-energie op te wekken en door energie te besparen. Daarom ben ik lid geworden bij Rijne Energie. Lees meer…

Paulus Jansen

“Nederland staat één na laatste in de EU-ranglijst voor duurzame energieproductie. Beschamend voor een land dat 30 jaar geleden voorop liep als pionier in zonne- en windenergie. Rijne Energie wil daar iets aan doen. Ongeacht de grootte van je portemonnee heb je de kans om mee te investeren in een Lees meer…

Laetitia Ouillet

“De techniek werkt, wij weten hoe het de komende 20 jaar eigenlijk moet, dus waar wachten wij nog op? Op de dag dat het concept klimaatakkoord naar het PBL ging, heb ik me aangesloten bij Rijne Energie. Omdat het voelde als het juiste om te doen!”

Jan van de Venis

“Duurzame en lokaal opgewekte energie is verbindende energie. Het verbindt ons met elkaar en met onze omgeving. Samen wekken we vlak bij energie op en samen profiteren we. Voor een stabiel klimaat en schone lucht, voor ons en toekomstige generaties. Rijne Energie wordt zo Reine Energie”